Wie ben ik?

foto

Iemand adviseerde mij ruim 12 jaar geleden de GordonMethode aan, als ik ooit kinderen zou krijgen. Na de geboorte van mijn dochter ben ik het boek  “Luisteren naar Kinderen” van Thomas Gordon gaan lezen. En ik was direct geraakt door de mooie en krachtige methode. Nadat ik getrouwd ben en mijn dochter geboren was, heb ik in 2006 de opleiding tot Gordontrainer gevolgd.

Nu ruim 12 jaar verder ervaar ik zelf met twee kinderen (van 12 en 6 jaar) dat het elke dag een uitdaging is om zelf mijn hoofd koel te houden.  Mijn Visie is om met de Gordon®training ouders te  inspireren tot effectief en liefdevol ouderschap. Waarbij je als ouder in je kracht staat en weet wat jij belangrijk vindt en dat je dat in de dagelijkse praktijk ook kan uitdragen naar de kinderen. En dan kom je helemaal bij jouw eigen manier van opvoeden.

Op mijn beste momenten ben ik; zacht en aardig, in contact , gefocust, in verbinding en vrij, enthousiast, liefdevol, veelzijdig, kwetsbaar, standvastig, dapper, eigenzinnigheid, actief in beweging, mooi verlegen, open & vrolijk.

Wat ik mijn kinderen mee wil geven is Respect voor zichzelf, elkaar en hun omgeving en Vertrouwen dat ze mogen zijn wie ze zijn. En daarnaast dat ze ook in staat zijn om hun eigen successen en mogelijkheden te zien.

 

 

BewarenBewaren