Mayke’s Way

Iemand adviseerde mij ruim 14 jaar: als ik ooit kinderen zou krijgen, dat ik dan de Gordontraining zou kunnen gaan volgen. Na de geboorte van mijn dochter ben ik het boek “Luisteren naar Kinderen” van Thomas Gordon gaan lezen. Ik was direct geraakt door de mooie en krachtige methode en in 2006 heb ik de opleiding tot Gordontrainer gevolgd. Als ouder van twee kinderen (14 en 7 jaar) weet ik zelf inmiddels dat het lang niet altijd makkelijk is; je hoofd koel houden in alle drukte.

Als kind heb ik niet voldoende geleerd om op mezelf te vertrouwen. Ik heb mezelf aangepast en liet mezelf niet zien. Als volwassenen word ik hier regelmatig mee geconfronteerd. In de relatie met mijn kinderen word ik uitgedaagd en krijg ik diverse spiegels voor. Inmiddels heb ik, door de stappen die ikzelf gezet heb, geleerd om meer te vertrouwen op mezelf en dat wil ik ook mijn kinderen en de ouders in de trainingen meegeven.

Mijn doel is om ouders vaardigheden leren en inzichten te geven waarmee ze een liefdevolle relatie met hun kind kunnen creëren.  Zodat er een relatie ontstaat waar over en weer respect is en de kinderen opgroeien zonder machtgebruik en met zelfvertrouwen. Ik leer je hoe kan zorgen voor een open relatie zonder strijd of dwang.  Ik leer ouders om hun kinderen te zien voor wie ze zijn en hoe je kinderen kan kinderen leren zelfstandig na te denken.

Conflicten en aanvaringen horen erbij in een gezin, maar als je als ouder de intentie hebt om het anders te willen; voor jezelf en voor je kind, zijn er veel meer manier om oplossingen te vinden en leer je samen naar mogelijkheden kijken.

Mijn Visie is om met de Gordon®training ouders te inspireren tot effectief en liefdevol ouderschap. Als ouder sta je in je kracht en weet je wat jij belangrijk vindt en je kan dat in de dagelijkse praktijk uitdragen naar je kinderen. En zo kom je helemaal bij jouw eigen manier van opvoeden.De

Missie van MayWayGordontraining is om met trainingen, workshops, lezingen en coaching ouders te inspireren tot effectief en liefdevol ouderschap. MayWayGordontraining verzorgt geautoriseerde trainingen en cursussen in Wijchen, gebaseerd op de bekende communicatiemethode van de ontwikkelingspsycholoog Dr. Thomas Gordon.

Op mijn beste momenten ben ik; zacht en aardig, gefocust, in verbinding en vrij, enthousiast, liefdevol, veelzijdig, kwetsbaar, standvastig, dapper, eigenzinnigheid, actief in beweging, mooi verlegen, open & vrolijk.

Wat ik mijn kinderen mee wil geven is respect voor zichzelf, elkaar en hun omgeving en vertrouwen dat ze mogen zijn wie ze zijn. En daarnaast dat ze ook in staat zijn om hun eigen successen en mogelijkheden te zien. Naast het geven van trainingen begeleid ik ook hoogbegaafde kinderen individueel en in groepsverband. Voor meer informatie hierover verwijs ik je graag naar mijn andere website. www.maywayhb.nl

BewarenBewaren